En breu sortida a la venda

OXIGEN – Respira Natura –

TREBOR 2010, promou el Complex Residencial Oxigen (‘’Respira Natura’’) a Lleida.

La primera fase consta de 2 edificis de 24 habitatges exclusius de 3, 4 i 5 habitacions, amb grans terrasses particulars i comunitàries.

Els materials del complex; paviments interiors i exteriors, façanes, cuines, banys… són de màxima qualitat, proporcionats pel Grup Porcelanosa. Els propietaris podran optar entre diferents opcions d’acabats. Les cuines ja no són zones de pas, sinó punts de trobada de la llar. En la promoció Oxigen totes les cuines seran amb illa.

Els habitatges estaran dotats de calefacció amb terra radiant i aire acondicionat, i presenten grans prestacions de confort tèrmic i lumínic, que el situen en el nivell més alt d’eficiència energètica. Tanmateix, els edificis disposaran d’instal·lacions de Geotèrmia, Aerotèrmia i Plaques Fotovoltaiques que aconseguiran una reducció substanciosament elevada del consum del habitatge en: calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària.

Els residents del complex disposaran d’una zona comunitària de més de 7.000 m2 enjardinada, amb 4 exclusives piscines i una zona infantil per als més petits. Totes les places de parking disposaran d’una pre-instal·lació per a la càrrega de vehicles elèctrics.

T’interessa? Contacta aquí

Etiqueta energètica

 

Ubicació

Carrer Maria Montesori 12, Lleida

Maria Montesori 12, Lleida

Oxigen, Respira Natura.

T’ interessa? Deixa’ns les teves dades i et donarem més detalls.

 

Promou:
Comercialitza
Arquitecte:

RESERVA UNA CITA

A LES OFICINES

Clic aquí